design

ARKITEKT SENIOR / Team Leader 850 567 Ferizi Architects

ARKITEKT SENIOR / Team Leader

Studio projektuese Ferizi+Ferizi Architects është në kërkim të një Arkitekti Senior – Team Leader i/e. Roli i tij ose saj është që të udhëheqë ekipin projektues përgjat të gjitha fazave të projektit, të përfaqëson studion para klientit, përgatit skicat për përpunim detal nga ekipi dhe arrin objektivat e projektit që lidhen me kualitet dhe afat…

read more
ARKITEKT JUNIOR 850 567 Ferizi Architects

ARKITEKT JUNIOR

Studio projektuese Ferizi+Ferizi Architects është në kërkim të rritjes së stafit për arsye të rritjes së volumit të projekteve në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.  Për këtë arsye jemi në kërkim të 2 Arkitektëve Junior të cilët do të jenë pjesë e ekipit në përpunimin e projekteve nga ideore deri në atë zbatues. KËRKESAT PROFESIONALE: Të…

read more
INTERN – Praktikë 850 567 Ferizi Architects

INTERN – Praktikë

Nga muaji Shtator 2019, në kuadër të kompanisë sonë është hapur mundësia për angazhim të dy arkitektëve të rinjë (apsolvent apo i sapo diplomuar) për Internship. Për të sapo diplomuarit është shansë e mirë sepse në varshmëri të aftësisë për të mësuar dhe kontributit të dhënë mund të avansohet tutje në kompani. Internshipi zgjat 3…

read more
NITI Complex 1024 853 Ferizi Architects

NITI Complex

Since October 2016, Ferizi + Ferizi Architects is in process of designing the 16storey mixed used (residential / business) building complex named “NITI”. Site plot lies in vicinity of Pristina city center, at the Mahalla e Muhagjereve neighborhood. Its positioning offers ideal place for living because quietness of surrounding and beautiful sight of the city…

read more
Office Containers – Under Construction 1024 768 Ferizi Architects

Office Containers – Under Construction

read more
Restaurant, Zurich – Swiss 1024 576 Ferizi Architects

Restaurant, Zurich – Swiss

Status: Design in progress ….

read more
Schuco Presentation 759 1024 Ferizi Architects

Schuco Presentation

VALAVICA, Junik 1024 666 Ferizi Architects

VALAVICA, Junik

Old water mill “Valavica” Over the centuries, the Mills were the main characteristic objects for Junik. Parts of the mill were also Valavicas, the main function of which was the processing of wool. Our office had the task of designing this Valavica. Today, Junik has only this one (from 15 of them), which today represents…

read more
  • 1
  • 2